Monday, September 26, 2011

Ngibun Rumah Aja

Ahaiiii.. ukai nama tajuk post aku bakanya. Iya gak amai.. aku diatu di rumah aja. Post aku ke dulu suba madahka diri baru udah abis latihan industri. Lama udah aku di rumah tok. Udah ke pulai ari Miri arinya aku lalu terbai ke Kuching laban ke bisi interview ba siti company ba Kch diak. Diau enggau kawan aku Cass ba Desa Ilmu diak. Nyadi pan isi enti dah begulai. Bendar gak bejalai2, lepak2 enggau bala kawan. Lama kami udah nda betemu. Hehe..

Benung ngiga kerja aku diatu. Mayuh gak udah di apply. Bisi nya ngena email, bisi nya di pos aku. Tang alu bedau bisi saut. Huuuuu.... Bala kaban ke sama belajar ba UMS suba bisi nya udah bulih kerja. Untung bala sida. Bah.. Sapa ka ngambi ku kerja?? Hehehe... Tadi nerima siti call ari KPT madah ka menawarkan kerja. Kerja ba ASTRO ko ya. Ngasuh datai ke UMS attend seminar dahnya bisi training ko ya. Kerja ba KL din. Udah ya ke madah start ila sampai 28, alu enda berminat agik aku. Laun mai inform neh. Kumbai ya dampih kini nya.

Bah.. Nadai jaku bukai. Nya aja. Ka bekunsi mimit gambar ke di ambi ku maya photo session hari minggu tu tadi. Nya meh keja ku. Ngambar org! Hehe.. Temu rindu ati. Hanya sekadar kerja amateur meh nya. Nadai entu pro endar gak gambar diambi. Tapi pama meh.. kena belajar dulu kan.





BYE BYE

No comments:

Post a Comment