Friday, April 16, 2010

Begulai Baru!

Berapa dah kini aku enda ngaga new post ba ditu. Kepuas-puas study maya study week tu, nyau tension tudah aku. Alu teringat ke blog aku tu http://dorofu.rumahpanjai.com. Bah.. update lah mimit ko ati aku. Ari 1 tu ila kami udah start final exam.. First paper aku, GEOPHYSICS!! Subjek ke paling enda dikerindu aku. Physics and me dun get along ko org. Hehehe... Tapi aku cuba sedaya upaya meh ngaga ke paling manah. Enggai nyadi gak aku ngelak ke pia aja.. Kan?
Ka promote mimit.. Blog aku ba tumblr. http://dorofu.tumblr.com
Abas meh nti kitak bc hari.. ukai nya pedis. Temu klik aja.. Kebanyakan ya aku reblog lah dia.. Sapa ke bisi twitter tauk gak add. Dorofu. Mayuh macham jenis akaun ku. Hehe...
Kata-kata ari Michael Jordan atas nya.. Pic ambi aku ari Tumblr. Ke baruh nya nama orang ke ngaga ya.Manah jak jaku nya dinga aku. Anang takut agai kegagalan. Orang ke enda kala gagal nya maksud ya orang ke enda kala mencuba. Enda pia? Hehehe.. Bah.. Mupuk.


No comments:

Post a Comment