Wednesday, March 18, 2009

a bit of my TUESDAY

Tuesday Tuesday Tuesday Tuesday Tuesday Tuesday Tuesday


     Amai lembau ka dani pagi tu tadi. Set alarm pukul 6.20 am, dahnya tunda agai 6.30, last2 pukul 7 dani. Hehe.. Mandi, besiap beguai-guai ku.. 7.45 am baru keluar ari rumah ka agai bus stop KKIP. Kumbai aku nadai org agi.. tang mayuh gak. Ukai aku aja ke laun. Tama bas pun semina ulih berdiri aja.

Kira ke 8.10 am aku datai ba kelas. Bc kelas Geologi Asas II ku. Peda ku nadai mayuh org. Mayuh org bedau datai. Prof. Sanudin pun bedau datai. Selalunya tumu Prof datai.. sebedau pukul 8 sigi udah ba dalam kelas ya. Nganti- menganti last2 En. Ismail ke datai. Iya replace Prof laban Prof bisi meeting. Pagi tu En. Ismail meri lecture pasal mass movement. Ohh yaa.. En. Ismail madah tanah runtuh ke nyadi ba Bukit Antarabangsa nya jenis Debris Flow. Batu ngau tanah tergelincir. Oke gak.. aku enda ngantuk taja ya duduk aja meri kuliah. 


En. Ismail giving lecture on Mass Movement


Wasehh.. Im really hardworking girl.. ahaha.. listen & write


       Udah abis kelas pukul 10, aku enggau coursemate ku, jen ngau awa ka makai ba cafe library. Kami pun kin. Kebetulan bisi Pesta Buku UMS ba library. Kami makai dulu laban udah lapar amai. Aku makai Wantan Soup Seafood + Rice ngau ngirup Kitchai Ais (ai limau + samboi). Soup sekali ngau asi nya RM4. Kitchai nya RM1. Total RM5. Huhuhu... Jen makai Chicken Chop Mee.. Nya aja2 empa indu tuk. Kemari nya meh.. Awa makai kue teow goreng. :P

My lunch.. Wantan Soup Seafood + Rice + Kitchai Ice

       Udah kenyang makai sambil berandau kami tama agai library. Pama gak pemayuh org meda buku. Kami pun jalai meda2 buku ke bc. Kebanyakan terbitan universiti baka UPM, UKM, UITM, UMS dan sebagainya. Bisi mega ari kedai2 buku datai kia. Nadai meda 1 pun buku geologi! Amai tusah ka ngiga buku geologi. Weee... Pelukis pan bc gak kia. Pelukis nya memang selalu peda ku. Apa2 jak event mesti ya bc. Tp salute lah lukisan ya. Pandai wooo..

Some of the books that were sold.. but sadly, Geology.. None!


This is the man that i'm talking about.. He is good & talented

     Jen ngau Awa ka pulai bilik. Tapi aku malas ka pulai. Rumah aku jauh.. ka nganti bas pun lama. Nyamai stay ba library aja laban aku bisi fieldwork pukul 1.30 pm. Kebetulan tetemu ke elle. Elle nya roomate aku maya ba matrix suba. Ya mai aku meda2 buku nda lama dahnya aku join sida discussion ba library diak. Aku ngaga keja ku sida ya bincang2.

Pukul 1 aku keluar ari library ka agai SST (Sekolah Sains & Teknologi) laban ka berkumpul 1.30. Agai kafe SST dulu ka ngiga mineral water bai fieldwork tapi malangnya nadai agk. Udah abis ai.

Pukul 2 pan kami aku mupuk agai site. Enda jauh ari UMS gak nya. On the way pulai KKIP (alai aku diau). Kali ke-2 kami kia. Saritu ka meda struktur sesar, kekar, ricih, boudin, dan lain-lain. Hehehe.. Bisa amai panas. Panas melah ke batu keno ko mak ku. :P  Tusah gak ka identify struktur nya. Ba teori baka nemu jak tang nti ka ngiga ba site.. apuuu.. nda ntu nemu. Carut gamal batu peda ku. Tang lama2 oke gak... Hehe.

My lecturer.. Prof. Dr. Felix giving explanation about fault & joints


Geologist powerful weapon.. Haha.. The Compass


Heyy.. I'm still learning.. 


Spending some quality time with rocks.. :P


UMS and 1 Borneo could be seen from the top of this outcrop..

  Ka pulai lama amai nganti bas. Janji pukul 4pm bas ka ngambi tang pukul 5 lebih baru pemandu bas nya ngambi. Nyau baka nama nda pendiau kami duduk ba tisi jalai alun. Bas luar mayuh meh berenti laban ka mai kami. Huhu.. Maya bas udah datai lega amai asai ya. Ka pulai, ka mandi. Huhu...

 

Oke lah.. nya aja cerita aku pasal TUESDAY.

Babai.. TQ

No comments:

Post a Comment